Αναβλήθηκε

η ...δια περιφοράς γενική συνέλευση

στην Κονταριώτισσα

 

 

 

 

Η δια περιφοράς και πριβέ -με κλήση σε κινητό ή αποστολή e-mail- γενική συνέλευση κατοίκων και φορέων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κονταριώτισσας, στην διοργάνωση της οποίας η ΕτΟ εντόπισε δύο τουλάχιστον τρωτά, τελικά αναβλήθηκε.

Με απόφαση του προέδρου, οι νόμοι κατά της εξάπλωσης της πανδημίας έγιναν, από λόγοι για πραγματοποίηση της δια περιφοράς γενικής συνέλευσης, λόγοι για αναβολή. Οπότε η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί “όταν οι συνθήκες επιτρέψουν”, παρουσία και του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου.

 

 


Αναβολή της γεν. συνέλευσης των κατοίκων και των φορέων της κοινότητας.

   Ανακοινώνεται ότι, η γενική συνέλευση των φορέων και των κατοίκων της κοινότητας, στις 27 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 μ.μ., αναβάλλεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 184 του Ν. 4365/2019, το άρθρο 10 της Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης κορωνοϊού (COVID-19) και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», την αριθμ. 18318/13-3-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. και το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010».
   Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με τη πρώτη ευκαιρία, παρουσία και του Δημάρχου, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Θα πραγματοποιηθεί, μόνο η τακτική συνεδρίαση δια περιφοράς, του τοπ. Συμβουλίου για το ίδιο θέμα.


Ο Πρόεδρος της τ.κ. Κοντ/σσας
Παπαδόπουλος Σ. Στέφανος