Εμμένει και απέχει ο Κιάφας

υπέρ της δια ζώσης και κατά της τηλεδιάσκεψης

το δήλωσε εγγράφως σήμερα

Αμετακίνητος στην θέση του υπέρ της δια ζώσης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πέτρος Κιάφας δήλωσε σήμερα εγγράφως προς τον πρόεδρο του σώματος ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα απέχουν από την σημερινή συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕτΟ, στους λόγους που επικαλείται ο Κιάφας, πέραν απ΄ όσα προέβαλλε ως τώρα με ανακοινώσεις της παράταξής του, επαναλαμβάνει σήμερα το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα δια περιφοράς και έχουν συσσωρευτεί θέματα -και για την πανδημία- που απαιτούν συζήτησή τους σε δια ζώσης συνεδρίαση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από πλευράς του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ή της δημαρχίας, αλλά και καμία δημόσια τοποθέτηση των υπολοίπων παρατάξεων. Μετά την έγγραφη διαμαρτυρία του, ο Κιάφας προκάλεσε τον Στέργιο Φαρμάκη, επικεφαλής της συγκυβερνώσας “Συμπολιτείας”, μέσω Fb, για δήλωση που φέρεται να έκανε πρόσφατα υπέρ της δια ζώσης συνεδρίασης. Ούτε κι αυτό έχει απαντηθεί, μέχρι στιγμής.

Μένει να αποδειχθεί κατά πόσον η καταγγελία Κιάφα ευσταθεί, απόδειξη που θα γίνει γνωστή κατά την συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη ή λίγες ώρες αργότερα.