Στις 21.30 και στις 22.30 ΔΕΝ βρωμούσε

στις 00.30πμ... ΒΡΩΜΟΥΣΕ!!!

και η ενημέρωση γι’ αυτό έγινε μια μέρα πριν την σημερινή συνέντευξη Τύπου – αρχή του τέλους μιας δεκάχρονης υπόθεσης που ζέχνει σε μια ολόκληρη πόλη?

 

 

 

 

 

Και ξαφνικά, μετά μήνες οργανωμένης σιωπής και άρνησης της πραγματικότητας, χθες, μία μέρα πριν την σημερινή συνέντευξη Τύπου των “I can’t breathe” της Κατερίνης, η Διεύθυνση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της ΠΕ Πιερίας ενημέρωσε εγγράφως τους καταγγέλλοντες την μπόχα της Κατερίνης ότι -όχι απλώς- έκανε έλεγχο και εντόπισε την μπόχα, αλλά κι ότι η αδειοδοτούσα αρχή θα πρέπει να επανεξετάσει την άδεια λειτουργίας της “ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ”!!!

Μέλος του κλιμακίου που έκανε τον επιτόπιο έλεγχο και υπογράφει το πρακτικό που κοινοποιήθηκε στους καταγγέλλοντες, ήταν και ο προϊστάμενος του τμήματος της ΠΕ Πιερίας, Αθανάσιος Σιάσιος, που υπέβαλλε την παραίτησή του από την θέση του προϊσταμένου της Διεύθυνσης, την περασμένη βδομάδα, όταν οι “I can’t breathe” ανακοίνωσαν την αποψινή συνέντευξη Τύπου. Ο Σιάσιος επιμένει στην παραίτησή του και παραμένει στη θέση του, αναμένοντας τον αντικαταστάτη του, ενώ και η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εμμένει στην ήδη ένοχη σιωπή της, ακόμη και μετά την δημοσιοποίηση του πρακτικού του κλιμακίου και των αποτελεσμάτων του. Σιωπή που επιβεβαιώνει

  • και την εμμονή της να εξαφανίσει την μπόχα και τις αντιδράσεις που προκαλεί
  • και να εξαφανίσει τις ευθύνες πολλών, τις εξαιρετικά μακροχρόνιες
  • και την ρήξη που επήλθε στους κόλπους της ΠΕ μεταξύ πολιτικής ηγεσίας και υπηρεσιακών παραγόντων, εξίσου αρμόδιων και υπεύθυνων για την πιθανώς δεκάχρονη … απώλεια όσφρησης και ανοχή σε παρανομίες.

Σ’ αυτό το νέο σκηνικό (και ενώ η αρχή του τέλους μιας ήδη υπαρκτής επιχειρηματικής δραστηριότητας, με τους σημερινούς όρους, και πιθανώς και το “μπλοκάρισμα” δύο επεκτάσεων της, είναι σχεδόν δεδομένα), δίνεται η αποψινή συνέντευξη Τύπου της ομάδας “I can’t breathe” που θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα της ομάδας στο Facebook και από την Ε τ Ο.

May be an image of text