Δήμαρχε, κάλεσέ τον κι αυτόν

να 'ρθει μαζί με τον πρωθυπουργό σας

(τρέξει-δεν τρέξει στον μαραθώνιο και να του δώσουμε ΚΑΙ το κλειδί της πόλης ΚΑΙ το κλειδί του ηλεκτροπαραγωγού ΣΔΙΤ για την άρδευση)

 

 

 

Οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας προσφεύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και ζητούν να κριθεί η νομιμότητα της ρήτρας αναπροσαρμογής και η συμβατότητά της με το κοινοτικό Δίκαιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταθέτει αύριο πρόταση για νομοθετική ρύθμιση που θα αποκλείει την διακοπή ρεύματος σε καταναλωτές, ως να κριθεί η ρήτρα αναπροσαρμογής και τι θα συμβεί με τους υπέρογκους λογαριασμούς.

 

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση συνεχίζει να ΜΗΝ κάνει ότι έκαναν Ισπανία και Πορτογαλία και βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε σήμερα διάφορα παλαβά, μέσω της δημόσιας ΕΡΤ, αναγκάζοντας ως και τους δημοσιογράφους της σε αντίδραση.

 

 

 

 

 

 

 

… κι ενώ σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου είπε τα απίστευτα στην δημόσια ΕΡΤ και διέκοψε σχέσεις με την πραγματικότητα… η ΕΡΤ εξαφάνισε το σχετικό βίντεο και στο λογαριασμό της στο youtube μπορείτε να δείτε όλες τις αηδίες που φιλοξενεί, αλλά ΟΧΙ την συγκεκριμένη…