Παραβρώμισε η μπόχα;;;

(ή μου φαίνεται;;;;;)

παλαιότατοι υπάλληλοι και προϊστάμενοι και αιρετή διοίκηση…σε ποια ακριβώς συνεχόμενη θητεία της;;; – μπορούν να συμβαίνουν ΟΛΑ αυτά???

 

 

 

 

 

ΚΑΙ δεν κατάφεραν να κάνουν σωστά μια δειγματοληψία.

ΚΑΙ δεν κατάφεραν να καταθέσουν μια ένσταση εμπρόθεσμα.

ΚΑΙ την εκπρόθεσμη ένσταση την κατέθεσαν τελικά σε λάθος επιτροπή.

ΚΑΙ ζητούσαν την άδεια να απασχολούν υπαλλήλους τους τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, ενώ είχαν αποκτήσει την ευχέρεια αυτή, χρόνια πριν…

Γι’ αυτά κι άλλα πολλά και σημαντικά κατορθώματα της ΠΕ Πιερίας και των υπηρεσιών της ενημερώθηκαν τα μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών κατά της μπόχας της ΚατερίνηςI can’t breathe”, στη διάρκεια συνάντησης εργασίας στο θέατρο του πάρκου της πόλης, την προηγούμενη Τετάρτη 22.6.2022. Όπως ενημέρωσαν οι πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας, έχουν ήδη λάβει την άποψη και τις συμβουλές ειδικευμένου σε θέματα περιβάλλοντος νομικού της Αθήνας, ενώ μια από τις υποθέσεις, τις σχετικές με την μπόχα, οδεύει προς το ακροατήριο. Ταυτόχρονα, οι καταγγελίες τους θα κατατεθούν και σε ηλεκτρονικό μηχανισμό καταγγελιών για περιβαλλοντικές παραβιάσεις της ΕΕ και το ενυπόγραφο αίτημά τους προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για συζήτηση του θέματος, αναμένει απάντηση μέσα στις επόμενες 30 μέρες από την κατάθεσή του (17.6.2022), όπως ορίζει ο κανονισμός του σώματος. Για τα σχετικά με το αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο ενημέρωσε τους “I can’t brethe” και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης, Νίκος Τσαμπέρας.

Η ενημέρωση αφορούσε και τα αποτελέσματα των ενεργειών της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και -κυρίως- των ενεργειών των αρμοδίων υπηρεσιών που προέκυψαν ως αποτέλεσμα απ’ τις ενέργειες αυτές και καταγραφή της κατάστασης που διαμορφώθηκε ως σήμερα. Στο τέλος συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν τα επόμενα βήματα του αγώνα των “I can’t breathe” κατά της μπόχας και της βραδύτητας, σε όλα τα επίπεδα. Απόφαση της πρωτοβουλίας είναι να ενταθεί η προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα και στο επικοινωνιακό και -σ’ αυτό ειδικά- να υιοθετηθεί η μέθοδος της ειρηνικής/παθητικής διαμαρτυρίας. Το πρώτο δείγμα είναι ήδη γνωστό και την Παρασκευή 24.6.2022, μέλη της πρωτοβουλίας άφησαν τα σπίτια και τα κρεβάτια τους και αναζήτησαν έναν κανονικό, άοσμο ύπνο σε ένα από τα σημεία της Κατερίνης που -διαπιστωμένα- δεν φτάνει η μπόχα: την είσοδο του κτιρίου της ΠΕ Πιερίας και τώρα αναζητούνται κι άλλα σημεία της πόλης που μπορούν να εξασφαλίσουν παρόμοιες καλοκαιρινές νύχτες.

 

 

 

 

 

 

 

Η απόφαση για την επιβολή προστίμου

 

 

 

apokentr prostimo ΨΗ2ΛΟΡ1Υ-Ρ7Ο

… και η πολλαπλή γκάφα (;;;)

 

 

 

ΑΠΟΡΡΙΨΗ_ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ_ΠΕ_ΠΙΕΡΙΑΣ clear