Το καμίνι λειτουργεί,

ο Γουλάρας είναι λεύτερος

και τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις… εκτός κι αν είσαι το e-kourafexalo ντατ κομ

 

 

 

 

Το καμίνι -του Γουλάρα- συνεχίζει να λειτουργεί.

Ο ιδιοκτήτης του -Δημήτρης Γουλάρας- ή όποιος άλλος εμπλεκόμενος στην λειτουργία του -πχ εργαζόμενος (στο καμίνι)- παραμένει ελεύθερος.

Καμία εντολή/διαταγή/απόφαση αναστολής λειτουργίας -του καμινιού του Γουλάρα- δεν έχει επιδοθεί στον ίδιο -τον Γουλάρα- ή σε εκπρόσωπό του.

Τα παραπάνω προέκυψαν από τηλεφωνική επικοινωνία της Ε τ Ο με τον ιδιοκτήτη του καμινιού -Δημήτρη Γουλάρα-.

Από το ρεπορτάζ της Ε τ Ο προκύπτει επίσης ότι:

– Ενημερώθηκε ότι έχει κατατεθεί μήνυση για συγκεκριμένο λόγο και ότι αν διαπιστωθεί/επιβεβαιωθεί -αρκούντως- η καταγγελία που περιέχεται και στην μήνυση και σε άλλα έγγραφα, κινδυνεύει με σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

– Πριν δούνε το φως της δημοσιότητας τα περί αναστολής λειτουργίας του καμινιού -του Γουλάρα- και τα περί ενεργοποίησης της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ίδιος – ο Γουλάρας- δέχτηκε να μετριαστεί-μειωθεί η δραστηριότητα/παραγωγή του καμινιού, για τις μέρες της κορύφωσης της τουριστικής σαιζόν (15αύγουστο και αργότερα). Πρότεινε δε ήδη από ημερών, κοινή συνάντηση με την Αντιπεριφέρεια, τον Δήμο, το Δασαρχείο και όποιον άλλο αρμόδιο, προκειμένου να βρεθεί από κοινού πιο ενδεδειγμένος τρόπος λειτουργία του καμινιού, ώστε να διασφαλίζεται η πλέον ασφαλή λειτουργία του. Σε ότι αφορά άλλες ανησυχίες, ο ιδιοκτήτης του καμινιού -Γουλάρας- έχει προτείνει στους αρμόδιους, αν προκύψει θέμα με την τοποθεσία λειτουργίας του καμινιού, να υποδειχθεί -από τους αρμοδίους- καλύτερη/ασφαλέστερη θέση και να μετακινηθεί εκεί η δραστηριότητα -του καμινιού-.

– ΑΝ διαπιστωθεί ότι το καμίνι -του Γουλάρα- ρυπαίνει και οχλεί με τα παράγωγά του, σε μη επιτρεπτά επίπεδα, τότε ναι, μπορεί να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου κτλ κτλ κτλ. Η διαδικασία αυτή (σύλληψη, παραπομπή στο Αυτόφωρο) δεν αφορά την λειτουργία του καμινιού -του Γουλάρα- γενικώς και στα πάντα.