“Πήγε ο Καρανικόλας στη ΝΔ…

και ******* η Φατμέ στο Γενί Τζαμί"

ο Παύλος Πολάκης ήρθε στην Κατερίνη σε μια πολύ γεμάτη μέρα κι όσα δεν είπε στην συνέντευξη Τύπου, τα είπε στην συνεστίαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αμέσως μετά – δείτε την συνέντευξη Τύπου

 

 

Η απαράδεκτη απόφαση του Αρείου Πάγου που επιτρέπει τους πλειστηριασμούς και πρώτης κατοικίας από τα funds, πρέπει να ανασταλεί με ΠΝΠ της κυβέρνησης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση συνεργασίας που θα επιδιώξει να σχηματιστεί ή η αυτοδύναμη κυβέρνηση του θα ρυθμίσει το θέμα ώστε να μην έχουν τα funds -και τα “κοράκια” τους, όπως ο Πάτσης- αυτή την δυνατότητα.

Ζούμε τις “τελευταίες μέρες της Πομπηίας” μιας κατ’ όνομα κυβέρνησης που είναι η εταιρεία “Μητσοτάκης ΑΕ” που εδώ και τρία χρόνια ξεπουλάει οτιδήποτε δημόσιο, κάνει αναθέσεις σε οικογένεια και φίλους και διαμορφώνει ένα αυταρχικό πλαίσιο, σε όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής. Αποκορύφωμα αυτού είναι οι παρακολουθήσεις και ο Μητσοτάκης άκουγε τους πάντες.

Η ακρίβεια στα καύσιμα δεν οφείλεται στο κόστος του πετρελαίου, αλλά στην απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει τα κέρδη των δύο οικογενειών με τα διυλιστήρια.

Χρειάζεται επειγόντως μια πολιτική αλλαγή γιατί αυτή θα φάνε και τα πόμολα από τις πόρτες.

Οι δημοσκοπήσεις είναι όλες ψεύτικες, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά επτά μονάδες, ξεκινάει από 32% και στις εκλογές με ενισχυμένη αναλογική δεν έχει προς τα πάνω όριο, αλλά η πραγματική κατάσταση δεν αποτυπώνεται και γιατί ο λαός φοβάται επειδή αισθάνεται να απειλείται.

Πήγε ο Καρανικόλας στη ΝΔ και χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί… δύο ήταν πάντα οι παρατάξεις στην Ελλάδα και -για μία ακόμα φορά- θα ξεκαθαριστεί ποιος είναι με ποιον.

Ως κυβέρνηση δράσαμε άμεσα για την αντιμετώπιση της Greek Mafia και μετά και για τρία χρόνια δεν απομαγνητοφωνήθηκαν τα όσα προέκυψαν από τις παρακολουθήσεις επίορκων αστυνομικών που επιβραβεύτηκαν κιόλας…

Πολλά που θεωρούνται σήμερα βέβαια, θα πάψουν να υπάρχουν μόλις ανοίξουν οι κάλπες.

Δεν μπορείς να λες είμαι υπέρ της απλής αναλογικής, αλλά δεν θέλω συνεργασίες…

Ο Ανδρουλάκης αντί να πράξει ότι φυσιολογικότερο με τις παρακολουθήσεις, παίζει την μπάλα χαμηλά… Οι επαμφοτερίζουσες στάσεις έχουν -ως τέλος- την εκλογική καταστροφή.