19th Olympus Marathon 2023

λίγο πριν τις πρώτες εκκινήσεις

ο κορυφαίος ορεινός μαραθώνιος στην Ελλάδα και από τους σημαντικότερους στον κόσμο

 

 

 

 

Ο 19ος Olympus Marathon 2023 είναι γεγονός.

Σήμερα ανοίγει το αγωνιστικό του κομμάτι και κορυφώνεται αύριο, Σάββατο 24.6.2023 -λόγω των εκλογών της 25ης Ιουνίου-, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις άρχισαν την Τετάρτη 21 Ιουνίου. Σύμφωνα με την διοργάνωση του κορυφαίου αγώνα ορεινού μαραθώνιου, οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν φέτος τις 3.000, συνολικά.

 

 

Ο Olympus Marathon, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι πλέον μία πολύ μεγάλη διοργάνωση. Ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα.
Φέτος υπολογίζεται ότι περισσότερα από 3.000 άτομα θα συμμετέχουν και θα επισκεφτούν τον τόπο μας. Είναι σαφές ότι στο πλαίσιο του αγώνα, μπορούν να ενταχθούν αλλά και να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του ακόμη περισσότερες δράσεις.
Σε συνεργασία με το Δήμο Δίου-Ολύμπου αποφασίσαμε να εντάξουμε φέτος μια δράση γαστρονομίας, το street-food festival, ώστε όχι μόνο να προβάλλουμε περισσότερο τον αγώνα αλλά και να ικανοποιήσουμε-εξυπηρετήσουμε τους πολλούς φίλους μας.Ελπίζουμε με τη ολοκλήρωση των αγώνων το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει και να είναι αντάξιο της φήμης του Olympus Marathon.Επιθυμούμε όλοι μας, και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας για τη σημαντική βοήθεια, την επιτυχία της διοργάνωσης.

 

 

Στα πλαίσια της 19ης διοργάνωσης του #OlympusMarathon θα λειτουργεί Olympus #ExpoArea, η κορυφαία ελληνική έκθεση ορεινού τρεξίματος που παρέχει τριήμερη εξερεύνηση σε ό,τι νέο υπάρχει στον κόσμο του τρεξίματος. Θα είναι παρόντες οι εκπρόσωποι των καταστημάτων και εταιρειών: Salomon, Suunto, Odlo, Hoka, Camelbak, LaSportiva, Buff, Petzl, Polo, Salewa, Scarpa, Runner Store, Saucony, Performance-Store, Altra, Dynafit, Technica, Merrell, RECONNATURE (Raidlight), Desocks, Scott, Snowland, Top Cycle, ANTHRAΧ, My Athlete.
Ωράριο λειτουργίας:
18:00 – 22:00 Πέμπτη 22/6
10:00 – 22:00 Παρασκευή 23/6
10:00 – 22:00 Σάββατο 24/6
Σας περιμένουμε!

 

Olympus Marathon 2023 – Το αναλυτικό πρόγραμμα