Ωχχχ….

"έφυγε" ο Μακρής

88 μέρες πριν τις εκλογές και την 538η μέρα του “μαραθώνιου” του δημάρχου

 

 

 

 

Δεν πρόλαβε να κλείσει μήνα ως υποψήφιος με την “ΣΥΝθεση 2” του δημάρχου μας και σήμερα ανακοίνωσε λακωνικά, όχι μόνο την απόσυρσή του από την κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά την πρόθεσή του να πει περισσότερα και να επιλέξει να είναι τελικά υποψήφιος με άλλη παράταξη…

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ανατολικού Ολύμπου (1998-2002) εμφανίστηκε στις αρχές του 2023 να ενδιαφέρεται και πάλι να εμπλακεί στα κοινά ως αιρετός και δεν είχε αποκλείσει -τότε- την κάθοδο ως επικεφαλής συνδυασμού, δηλαδή ως υποψήφιος δήμαρχος Δίου, αλλά και την συμμετοχή του σε ήδη υπάρχον ή νέο σχήμα. Στις 17.6.2023, ο Βαγγέλης Γερολιόλιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως τοπικός σύμβουλος Λεπτοκαρυάς και σήμερα… ο Κώστας Μακρής, με ένα ολιγόλογο κείμενο και μια φωτογραφία, ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του με τον σημερινό δήμαρχο. Σε επικοινωνία του με την Ε τ Ο, αρκέστηκε να δηλώσει ότι πράγματι η υποψηφιότητά του δεν ισχύει κι ότι υπήρξε σημαντική διαφωνία, ότι έπεται συνέχεια και υπάρχει σημαντική πιθανότητα να επανέλθει ως υποψήφιος με άλλο συνδυασμό.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ, 538 μέρες μετά την έναρξη της προσπάθειας του Βαγγέλη Γερολιόλιου να καταρτίσει συνδυασμό για να διεκδικήσει και πάλι την δημαρχία του Δήμου Δίου-Ολύμπου, προσπάθεια που δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ανακοίνωση πλήρους συνδυασμού… 88 μέρες πριν τις εκλογές της 8ης.10.2023.

 

 

 

Έκπληξη από Κώστα Μακρή … Δε θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, επιχειρηματίας Κώστας Μακρής με διευκρινιστική δήλωση του ανέφερε ότι δε θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Επίσης ευχήθηκε καλό αγώνα σε όλους τους υποψήφιους για το καλό των συνδημοτών και της περιοχής.