Τζάμπα χαρήκαμε,

τζάμπα χαρήκατε,

τζάμπα περνάνε τα χρόνια και οι δήμαρχοι και το καλό τους… – ούτε καν τα ελάχιστα

 

 

 

 

 

Την ώρα που άρχιζε η συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου μας, η διοίκηση Γερολιόλιου ενημέρωνε ότι ΔΕΝ θα υπάρξει τελικά η ζωντανή αναμετάδοση της σημερινής συνεδρίασης που είχε ανακοινώσει η ίδια αυτή διοίκηση, στις 14.20 το μεσημέρι  της Δευτέρας 21ης.8.2023.

 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το κτίριο του παλιού δημαρχείου της Κονταριώτισσας διαθέτει σύνδεση με το Ίντερνετ, μέσω της κρατικής παροχής που εξυπηρετεί το Δημόσιο, αλλά -ακόμα και σήμερα, τέλη Αυγούστου του 2023- ΔΕΝ διαθέτει ασύρματο δίκτυο, πέρα απ’ αυτό που με κάποιο παράξενο τρόπο εξυπηρετεί το POS του ταμείου που στεγάζεται στο κτίριο. Μπορεί η δημαρχία Γερολιόλιου, ο ίδιος ο δήμαρχος, αρμόδιοι αντιδήμαρχοι που είναι ήδη υποψήφιοι και πολλοί άλλοι να θριαμβολογούν ακατάσχετα για τα ελάχιστα και στα ελάχιστα αυτά περιλαμβάνεται και η τεχνική “αναπηρία” που ανάγκασε σήμερα στην διοίκηση σε μια ανακοίνωση-ξεφτίλα.

 

Δυστυχώς, δεν θα δείτε την σημερινή συνεδρίαση ζωντανά.

 

Και ήδη περιέλαβε πολλά ενδιαφέροντα.

 

Η δε προετοιμασία των αρίστων είχε ένα επίσης φοβερό αποτέλεσμα: στα 51 θέματα της ημερήσιας διάταξης προστέθηκαν -με την έναρξη της συνεδρίασης- και πέντε ακόμη, εκτός ημερησίας και κατεπείγοντα….

 

Και εις ανώτερα.-

 

update

Πολλές οι απουσίες από την πλευρά της αντιπολίτευσης, σήμερα.

Πέρα από τους μόνιμα απόντες Δημόπουλο και Δημητριάδη, απουσιάζουν οι

Κουριάτης, Κουρινώτη, Ζουρζούρα, Τσιμήτρη, Δαδούλη, Κιάφας, Νούλα και Γρεβενίτης.

Παρόντες είναι οι πρόεδροι τω τοπικών κοινοτήτων Λιτοχώρου, Ν. Εφέσου και Βροντούς.