Απ’ το Λιτόχωρο ξεκινάει ο Κιάφας

και Δευτέρα

παρουσιάζει τον συνδυασμό του στο θεατράκι του πάρκου, στο Λιτόχωρο, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 8μμ

 

 

 

Η αναβολή της φετινής “Γιορτής του Αγρότη”-Κριτσμά και ένα λάθος εκ παραδρομής καθόρισε την ημερομηνία της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης του υποψήφιου δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Πέτρου Κιάφα, για την καθιερωμένη παρουσίαση του συνδυασμού “Προοπτική για τον Δημο-τη”, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 8μμ. Η πρεμιέρα της προεκλογικής του εκστρατείας θα φιλοξενηθεί στο Λιτόχωρο και στο θεατράκι του πάρκου.

Η επιλογή του χρόνου έγινε λόγω του Κριτσμά που θα γιορταζόταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αλλά αναβλήθηκε λόγω του “Daniel” και των επιπτώσεών του στο γήπεδο της Καρίτσας και μετακινήθηκε για το Σαββατοκύριακο της 16ης-17ης Σεπτεμβρίου. Οπότε ο Κιάφας έκανε -καθόλου τυχαία- την τολμηρή επιλογή να κάνει την πρεμιέρα του Δευτέρα και όχι σε μέρα αργίας. Είναι και αυτό μια επιλογή που απαντά στα όσα σχολιάζει -κατ’ ιδίαν- η αντίπαλη της “Προοπτικής” παράταξη, για την αδυναμία της υποψηφιότητας και θνησιγενή προσπάθεια, στα οποία ο Κιάφας φαίνεται να απαντά με συγκεκριμένες επιλογές. Κι έτσι, η προεκλογική του πρεμιέρα θα γίνει Δευτέρα. Και στο Λιτόχωρο. Στις 8μμ.

 

 

 

                                                           Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023

 

Παρουσίαση του Συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», τη Δευτέρα 18/9, στο Λιτόχωρο

 

Σας καλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης του Συνδυασμού «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ-ΤΗ» Δήμου Δίου-Ολύμπου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο πάρκου Λιτοχώρου.

 

Πέτρος Κιάφας

Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Επικεφαλής του Συνδυασμού
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη