Η πρώτη μετεκλογική

συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας

σήμερα στις 6μμ

 

 

 

 

Η πρώτη από τις τρεις bonus συνεδριάσεις της τρέχουσας θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου μας, μετά την παράταση της περιόδου ως την 31η.12.2023, θα γίνει σήμερα, προτελευταία μέρα του μήνα και θα είναι και η πρώτη μετεκλογική.

 

Κανονικά θα έπρεπε να είναι μια συνεδρίαση χωρίς απουσίες, αλλά είναι ήδη δεδομένο ότι θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο και πολλοί θα προσθέσουν την απουσία τους στις μόνιμες των Δημόπουλου και Δημητριάδη. Από τα 32 θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα 15 είναι διαγραφή οφειλών και θα συζητηθούν an block, αλλά και τα υπόλοιπα 17 είναι λίγο-πολύ διεκπεραιωτικά. Κάποια θα μπορούσαν να είναι πολύ ουσιαστικές αφορμές για σοβαρή συζήτηση και προβληματισμό, αλλά για τέτοιες διαδικασίες απαιτείται ικανή αντιπολίτευση και -ως γνωστόν- αυτό “μας τελείωσε” τέσσερα χρόνια πριν, με την πλειοψηφία να “καταβροχθίζει” την αξιωματική και το μεγαλύτερο μέρος της ελάσσονος αντιπολίτευσης, οπότε και η κριτική και η αντιπαράθεση ξενιτεύτηκαν μακριά από την αίθουσα του σώματος.

 

Μεταξύ άλλων, στην σημερινή συνεδρίαση θα εγκριθούν και οι “οικονομικές καταστάσεις έτους 2022 της Δ.Ε.Α.Δ.Ο.” και μπορείτε να δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Ε τ Ο. Και αυτό και όλα τα υπόλοιπα θέματα ΔΕΝ πρέπει να μας δημιουργούν την παραμικρή ανησυχία, είναι όλα υπό έλεγχο, ακόμα κι όταν πρόκειται για επανυποβολές, τροποποιήσεις, αναμορφώσεις κτλ κτλ κτλ. Καλό είναι ακόμη και λογικές απορίες να αποφεύγονται εις το εξής γιατί ο μέγας κίνδυνος της τοξικότητας και του διχασμού στο τσακ αποσοβήθηκε με το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών, καλή πενταετία και ακόμη καλύτερη απολογία, όπως λένε και τα τροπάρια.

Υπάρχει (όχι μεγάλη) πιθανότητα να ενημερωθούμε για την πτήση του ελικοπτέρου που πανικόβαλλε τον Πλαταμώνα, ανήμερα της προχθεσινής εθνικής επετείου, ενώ η πιθανότητα να θυμηθεί η διοίκηση να ενημερώσει για κάτι …ηλεκτρικά θέματα στο παλιό -όχι στο νέο- γήπεδο της Νέας Εφέσου, μετά σχετικό έλεγχο, θεωρείται πλήρως μηδενική. Όπως και για το φωτοβολταϊκό πάρκο στο ΒΙΟΠΑ Λιτοχώρου…

Ναι, θα υπάρχει απ’ ευθείας δια του Ίντερνετ αναμετάδοση (εκτός απροόπτου).

 

Η αίθουσα κλιματίζεται και διαθέτει wifi (από το διπλανό Ναυτικό Μουσείο).

 

Σας περιμένουμε.
Στις 6μμ.

 

 

Πρόσκληση 23η (30-10-2023) signed