Τι λέχτηκε

και τι εγκρίθηκε

στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την ΔΕΑΔΟ του 2022 – όχι τα μισά, αλλά όλα – για να δούμε επιτέλους και την διευκρίνηση

 

 

 

 

Μέχρι να βρεθούν τα πρακτικά και να δοθούν οι διευκρινίσεις για το θέμα που ανέκυψε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας και τα όσα αρνήθηκε ότι δήλωσε παλιότερα ο διευθυντής της δημοτικής επιχείρησης, Βασίλης Κόκκινος, δείτε την συζήτηση του θέματος, 7ου στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

7. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων έτους 2022 της Δ.Ε.Α.Δ.Ο.
Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Ε.Α.Δ.Ο., Αστέριος Φαρμάκης

Κι επειδή οι διευκρινίσεις θα βασίζονται στα πρακτικά, δείτε και τι πιθανώς καταγράφεται στα πρακτικά και τι ΔΕΝ καταγράφεται. Το πρώτο βίντεο είναι από την κάμερα της Ε τ Ο και το δεύτερο από την κάμερα και την ζωντανή αναμετάδοση των συνεδριάσεων από τον ίδιο τον Δήμο.

Στη δε συγκεκριμένη συνεδρίαση, η συζήτηση του θέματος έκλεισε με κορυφαία δήλωση του προέδρου του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ, Στέργιου Φαρμάκη, που -δυστυχώς- έμεινε ασχολίαστη, ενώ πρέπει να καταγραφεί ως μοναδικής αξίας στην μακρά και θλιβερή ιστορία της δημοτικής επιχείρησης που καταναλώνει τεράστια ποσά ενέργειας και σκάβει για σχεδόν μισό αιώνα μια τεράστια τρύπα στη γη μας, για κέρδη της τάξεως των 800 ευρώ, ενώ δίνει χιλιάρικα για να δημοσιεύει … τις ευχές της στα Μέσα της επιλογής της.

Αύριο, η διευκρίνιση για αυτό που θυμόταν μόνο δύο δημοτικοί σύμβουλοι και κανείς άλλος.